Hабавке

четвртак, 01 август 2024 - Vlada SBK - KSB

Ministarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova, u skladu s člankom 88. Zakona o zaštiti okoliša (“Službene novine Federacije BiH”, broj: 15/21), stavlja na uvid Nacrt rješenja o okolišnoj dozvoli za operatera „Trans - Mineral“ d.o.o. Jajce za pogon za prikupljanje, skladištenje, privremeno zbrinjavanje opasnog i drugog otpada, dostupan na uvid na web stranici Vlade SBK/KSB.
Primjedbe, sugestije i mišljenja na nacrt Rješenja o izdavanju okolišne dozvole mogu se dostaviti u pisanoj formi u roku od 8 dana od dana javnog objavljivanja na adresu Ministarstva prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova.
Ministarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova
Prnjavor 16
72270 TRAVNIK

Nacrt Okolišne dozvole

Објављено у Новости

Kantonalno Ministarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova u skladu s člankom 88. Zakona o zaštiti okoliša (“Službene novine Federacije BiH”, broj 15/21) obavještava zainteresirane strane i jedinicu lokalne samouprave Jajce o podnesenom zahtjevu za obnovu rješenja okolišne dozvole operatoru „C.I.A.K..“ d.o.o. Sarajevo, Podružnica Jajce za Pogon za prikupljanje i skladištenje – privremeno zbrinjavanje opasnog i drugog otpada, obradu/reciklažu otpadnih akumulatora i tankvane za privremeno skladištenje rabljenih ulja i masti, Lučina bb.
Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole dostupan je na uvid u prostorijama Ministarstva prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova - Odjel za zaštitu okoliša, ul. Prnjavor broj 16a, Travnik, soba 21 i na web stranici ministarstva: www.sbk-ksb.gov.ba. / (okolišna dozvola/javne rasprave i javni uvid).
Primjedbe na Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole mogu se dostaviti u pisanoj formi u roku od 30 dana od dana javnog objavljivanja na adresu Ministarstva prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova.

Zahtjev za okolišnu dozvolu C.I.A.K.. d.o.o. Sarajevo, Podružnica Jajce
Plan upravljanja otpadom
Netehnički rezime CIAK SARAJEVO

Објављено у Новости

Календар садржаја јавних набавки

« Avgust 2024 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31