Članci poređani po datumu: уторак, 13 јул 2021 - Vlada SBK - KSB

Данас је у просторијама Министарства привреде СБК одржан састанак између министра Нисвета Хрњића и начелника опћине Травник, господина Кенана Даутовића. Тема овог састанка била је намјера опћине Травник да покрене ИТ сајам, који ће окупљати ИТ стручњаке са подручја Средњобосанског кантона и шире, а у циљу успостављања и развијања нових односа и пословних прилика.
Имајући у виду важност ИТ технологије у свим сегментима привреде, а и друштва у цјелини, те значајне стручне ресурсе који долазе првенствено из популације младих, ова идеја и намјера опћине Травник оцијењена је као врло значајна и перспективна како за ову опћину, тако и за кантон.
С тим у вези, Министарство привреде СБК ће бити на располагању опћини Травник у реализацији овог пројекта и пружити подршку у оквиру својих надлежности и могућности.

Објављено у Новости

На основу члана 28. Закона о Влади Средњобосанског кантона (Службене новине Средњобосанског кантона, број: 5/03 – прочишћени текст и 14/03) и члана 9. Пословника о раду Владе Средњобосанског кантона (Службене новине Средњобосанског кантона, број 12/16 – пречишћени текст),

С А З И В А М
90. сједницу Владе Средњобосанског кантона, за четвртак, 15.7.2021. године, у 9 сати

Објављено у Сједнице 2021