Ministarstvo privrede / Novosti

28 Juli
2022

5. Međunarodni Kahramanmaras Kongres o ekonomiji upravljanja i politici (KAYES5. Međunarodni Kahramanmaras Kongres o ekonomiji upravljanja i politici (KAYES) u organizaciji Udruženja za socio-ekonomska istraživanja Euroazije održat će se od 15. do 17. septembra 2022.godine.

Konkres će se realizovati ličnim učešćem u kongresnom i kulturnom centru Merinos Ataturk (Bursa, Turska) i putem online platforme na temu na temu “Zelena ekonomija u poljoprivredi, turizmu i energetici”.

Cilj KAYES-a je da sa Vama i drugim značajnim kolegama razgovara o poljoprivrednom, turističkom i energetskom sektoru, koji su veoma značajni za ekonomski, društveni i politički razvoj zemalja u svim aspektima na naučnoj osnovi.

Informacije o registraciji, predaji sažetaka, mjestu održavanja i ostalim potrebnim detaljima možete pronaći na kayes.asead.org.tr.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti i putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili direktno na telefon +90 532 327 6328.

Uz nadu da se vidimo na KAYES-u, šaljem Vam srdačne pozdrave.

Prof. dr. Ibrahim Ornek
Predsjednik Izvršnog odbora KAYES
Predsjednik ASEAD-a

pogledano 225 puta