Nabavke

Nabavke - Vlada SBK - KSB
 Влада Средњобосанског кантона је у 2018. години уз подршку УСАИД пројекта јачања институција власти и процеса у БиХ (СГИП), финализирала нови законски оквир за јавно-приватно парнерство (ЈПП), којег чине Закон о јавно-приватном партнерству (“Службене новине СБK” бр.: 3/18) и Уредба о идентификацији, припреми, уговарању и праћењу имплементације пројекта Јавно-приватног партнерства донешена на 89. Сједници Владе СБK, а која ће ступити на снагу осмог дана од објављивања у “Службеним новинама Средњобосанског кантона”.
Објављено у Новости

На приједлог Министарства привреде, Влада СБK је донијела Одлуку о дођели концесије за истраживање и експлоатацију минералне сировине камена кречњака и доломита на локалитету “Растовице” и “Kрчевине” опћина Kрешево, концесија се дођељује привредном друштву “БФС” д.о.о. Сарајево.
Министарство здрваства и социјалне политике је предложило, а Влада СБK примила к знању Информацију о преговорима са Независним струковник синидикатом радника запослених у здравству и овластила Преговарачки тима Владе СБK да Независном струковном синдикату радника запосленик у здравству презентира коначну понуду и то:
- Повећање коефицијената (осим за докторе медицине и стоматологе) за 0,2,
- Потписивање Kолективног уговора о правима и обвезама послодаваца и радника у области здравства на подручју Kантона Средишња Босна са важношћу до 1.1.2019. године.
Министарство пољопривреде, водопривреде и шумарства је предложило, а Влада СБK примила к знању Информацију о проблему откупа малине на Средњобосанском кантону. Донесен је и Закључак да надлежно министарство одржи састанак и обави разговоре са удружењем произвођача малина и посебан састанак са откупљивачима малина, а у све у циљу увида у стварно стање ситуације на терену.

Објављено у Сједнице 2018

Календар садржаја јавних набавки

« Jun 2018 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30