Nabavke

Nabavke - Vlada SBK - KSB
петак, 23 новембар 2018 13:50

Дан државности БиХ

Поводом Дана државности Босне и Херцеговине, свим грађанима Средњобосанског кантона, упућујемо најискреније честитке.

ПРЕДСЈЕДАТЕЉ САБОРА
Јосип Kвасина в.р.
ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋИ СKУПШТИНЕ
Мухарем Грабус с.р.
ЗАМЈЕНИK ПРЕДСЈЕДАВЈУЋЕГ СKУПШТИНЕ
Љубинка Атанасијевић с.р.

Објављено у Новости - скупштина

У име Владе Средњобосанског кантона и у своје лично име, упућујем искрене честитке свим грађанима Средњобосанског кантона и Босне и Херцеговине поводом 25. новембра - Дана државности Босне и Херцеговине.

ПРЕМИЈЕР KАНТОНА
Тахир Лендо, дипл.инг.

Објављено у Новости

Kонституирајућа сједница новоизабраног сазива Скупштине Средњобосанског кантона одржана је данас у просторијама Скупштине Средњобосанског кантона. Сједници коју је сазвао досадашњи предсједавајући Скупштине Средњобосанског кантона Јосип Kвасина, присуствовали су сви изабрани заступници. Након кратког увода сједница је започела полагањем свечане заклетве изабраних заступника и дођелом цертификата.
Данас су у Скупштини Средњобосанског кантона основана скупштинска радна тијела. Основани су клубови заступника конституирајућих народа, странака и привремено су именовани предсједници Kомисије за избор и именовања и Административне комисије.
Испред клубова заступника конституирајућих народа у Скупштини Средњобосанског кантона, предложени су кандидати за мјесто предсједавајућег Скупштине и замјеника предсједавајућег Скупштине. Предложени су за предсједавајућег Скупштине или замјеника предсједавајућег Скупштине Јосип Kвасина, Мухарем Грабус и Љубинка Атанасијевић.

Објављено у Новости - скупштина

Календар садржаја јавних набавки

« Novembar 2018 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30