уторак, 27 март 2018 12:53

Посјета делегације из Савезне Републике Њемачке

У организацији Друштва за унапређивање градског партнерства Лајпциг Травник, односно Азема Ејубовића одржан је састанак с премијером Средњобосанског кантона Тахиром Лендом и предсједавајућим Скупштине Средњобосанског кантона Јосипом Квасином, којем су присуствовали министар просторног уређења, грађења, заштите околиша, повратка и стамбених послова Средњобосанског кантона Амер Мрако, почасни конзул Босне и Херцеговине у Савезној Републици Њемачкој Мицхаел Њеицхерт, бивши замјеник градоначелника Лајпцига Холгер Тсцхенсее, проф. др. Роберт Холландер са Универзитета Лајпциг, директорица Института Инфрарес др. Сабине Лаутсцхлагер и вијећница у Градском вијећу града Лајпцига др. Сабине Хеyманн.

На састанку се разговарало о анализи и изради студије за Центар за управљање отпадом за опћине Травник, Нови Травник, Витез и Бусовача.
Исказан је велики интерес званичника Средњобосанског кантона, али и делегације из Савезне Републике Њемачке за израду наведене анализе и студије, као и оснивање Центра за управљање отпадом за наведене опћине.

Документи Скупштина СБК

 

pristup informacijama

Search