Ministarstvo privrede / Novosti

Srijeda, 14 Oktobar 2020 - Vlada SBK - KSB
Srijeda, 14 Oktobar 2020 13:57

Obrazac realizacije ugovora-OS

 

 

Obrazac

Objavljeno u Planovi nabavki
Srijeda, 14 Oktobar 2020 13:14

Posjeta delegacije Razvojne banke FBiH

Dana 14. oktobra 2020. godine u zgradi Vlade Srednjobosanskog kantona održan je sastanak premijera Srednjobosanskog kantona Tahira Lende, ministrice finansija Mirjana Plavčić, ministra privrede Nisveta Hrnjića i predsjednika uprave Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine Semira Fejzića i v. d. izvršnoga direktora Dalibora Milinkovića.

Na sastanku se razgovaralo o finansijskom i privrednom interesu kako Srednjobosanskog kantona, tako i Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine. Predstavljene su aktivnosti Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine na području Srednjobosanskog kantona u dosadašnjem periodu, i donesen je zaključak da Razvojna banka Federacije Bosne i Hercegovine proširi svoje kapacitete na području Srednjobosanskog kantona, uz otvaranje organizacijske jedinice te banke na području Srednjobosanskog kantona.
Vlada Srednjobosanskog kantona je spremna pružiti svu potrebnu podršku u ostvarivanju zajedničkoga cilja – proširenja poslovanja Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine na području Srednjobosanskog kantona.

Objavljeno u Novosti*